.

.

Европейският захранващ адаптер (3 комплекта) - с 2 USB порта и 2 розетки ac - Штепсельная вилица от САЩ до ЕС - Адаптер от САЩ до Европа - Пътнически адаптери за електричес?

Европейският захранващ адаптер (3 комплекта) - с 2 USB порта и 2 розетки ac - Штепсельная вилица от САЩ до ЕС - Адаптер от САЩ

BGN 2.67
Наличност

[ИДЕАЛЕН захранващ адаптер] Използвайте този европейски адаптер за повечето европейски страниТози адаптер за контакти на ЕС идва в един-единствен екземпляр, и там, където много европейски контакти идват в много екземпляра. [ЕДНОВРЕМЕННО зареждане на 4 устройства] Това е единственият мрежов адаптер, който ще ви трябва!Закупете 2-портов USB адаптер world travel adapter днес и смили се за себе си главоболие. [2 USB порта и 2 порт ac адаптер за пътуване] Този адаптер напрежение от САЩ до Европа идва с 2 порта на Smart USB 2 × 2.4 A и 2 розетки на променлив ток, повече не трябва да стоят в опашката, тъй като можете да зареждате до четири устройства едновременно.Европейският електрически адаптер автоматично се адаптира изход за всеки от тях по съответния начин. [Обхванати повечето зони ЕВРО] - Този адаптер от САЩ към ЕС се прилага в повечето европейски страни и адаптер е подходящ за обекти от тип F, тип E, тип C. Страни от ЕС, които са подходящи за тази европейския адаптер, включват Белгия, Боливия, България, Хърватска, чешката република, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Исландия, Италия, Люксембург, Холандия, Норвегия, Полша, Румъния, Испания, Швеция, Швейцария и други.Този кабел за зареждане център на ЕС не работи в Обединеното Кралство. **** [Моля, имайте предвид] - Този евроадаптер храна за европейската контакт не е на датчиците между напрежения.Уверете се, че напрежението в контакта и е съвместимо с използваната електроника или получавате преобразувател на напрежение с този адаптер. [ИДЕАЛЕН захранващ адаптер] Използвайте този европейски адаптер за повечето европейски страни.Този адаптер за контакти на ЕС идва в един-единствен екземпляр, и там, където много европейски контакти идват в много екземпляра. [ЕДНОВРЕМЕННО зареждане на 4 устройства] Това е единственият мрежов адаптер, който ще ви трябва!Закупете 2-портов USB адаптер world travel adapter днес и смили се за себе си главоболие.

R

Клиентите също го харесват