.

.

Каране на фарове NEWBOLER 10000 ма, зареждащи се чрез USB, 4 в 1, Супер Ярък Велосипеден фенер, 8 светодиода за нощно каране, 3000 Лумена, 5 Режима на лампи, Водоустойчив мотор све?

Каране на фарове NEWBOLER 10000 ма, зареждащи се чрез USB, 4 в 1, Супер Ярък Велосипеден фенер, 8 светодиода за нощно каране,

BGN 15.40
Наличност

? 【Здрав и водоустойчив】 Велосипедна фаровете NEWBOLER е изработена от висококачествена алуминиева сплав shellt, който е стабилен поток и по-добра издръжливостпозволява ви да я използвате, без да се притеснявате дори в силен дъжд. ?【Дисплей в реално време】 Велосипеден фенер NEWBOLER е оборудван с LCD дисплей KX8 D, където се показва живота на батерията и оставащото време за използване в различни видове осветление.Той ще ви даде визуална представа за настоящите и оставащото време на употреба, подходящо за друг режим, като по този начин ще можете свободно да управляват колоездене на открити площи или в извънредни ситуации. ?【8 led топки 】 нови велосипедни фарове BOL с 8 led топки T6!Сверхширокий ъгъл на видимост, максималната яркост 3000 лумена и обхвата на осветление до 1640 фута / 500 метра, така че можете да сменяте велосипедную осветление през нощта, за повишаване на сигурността път с кола. ?【USB батерията с капацитет 10000 ма】 велосипеден фенер NEWBOLER е оборудван с акумулаторна батерия с голям капацитет, с капацитет от 10 000 mah, осигурява дълго време на работа. освен това, той е оборудван с два порта за зареждане, осигуряват мощна зареждане и лекота на използване. ?【Лесна инсталация】 Фаровете NEWBOLER с монтаж за монтиране на стена, която лесно се закрепва към временна мярка.Титуляр модернизирана и е здрав, подходящ е за диаметър на тръбата на кормилото от 20 мм до 36,5 мм Здрав и водоустойчив : нашата велосипедна фар е изработена от висококачествена алуминиева сплав shellt, който е стабилен разход на гориво и по-голяма трайност.позволява ви да я използвате, без да се притеснявате дори в силен дъжд.Освен това, притежателят на модернизирана и е здраво, подходящ за тръби с диаметър от 20 мм до 36,5 мм.

R

Клиентите също го харесват