.

.

HAOWANJP 28-Цолови Големи Стенни Часовници за Всекидневна декор Средата на века, Безшумни, Не Тикающие Големи Стенни Часовници, Метални Декоративни Модерни Декорации з?

HAOWANJP 28-Цолови Големи Стенни Часовници за Всекидневна декор Средата на века, Безшумни, Не Тикающие Големи Стенни Часовници,

BGN 54.58
Наличност

【УНИКАЛЕН дизайн】Стенен часовник mid century starburst - идеалният избор за тези, които ценят зашеметяващ декор средата на векаТова определено ще бъде красива сцена в стаята си. 【Характеристики】 Тези стенни часовници имат красив външен вид, новост и уникалност, изящна изработка производство, износостойкую, прозрачна и твърда повърхност, не се деформира, не изчезват, са лесни за инсталиране, лесни за експлоатация, лесно се четат. 【Перфектен размер】 стенни часовници sunburst 28 инча-това е най-подходящия размер за вашия дом.Той е достатъчно голям, за да се превърне в стилно допълнение към вашия дом. 【ОТЛИЧЕН кварцов механизъм】 Безшумен часовников механизъм " ви осигурява тиха обстановка за сън и работа.Освен това, от висок клас с часовников механизъм и гарантира плавно движение стрелецът часа, като по този начин най-голяма точност референтна време и по-дълъг живот. 【Идеални подаръци】 Стенни часовници с метална художествен циферблат 3 D Mute starburst са подходящи за всекидневна, офис, кабинет, спалня, стая, хотел, клуб, на всяко друго място за украса; Това е идеален подарък за приятелите, за Ден на майката, Ден на Св. Валентин, подарък за коледа и т. 【УНИКАЛЕН дизайн】Стенен часовник mid century starburst - идеалният избор за тези, които ценят зашеметяващ декор средата на века.Това определено ще бъде красива сцена в стаята си. 【Характеристики】 Тези стенни часовници имат красив външен вид, новост и уникалност, изящна изработка производство, износостойкую, прозрачна и твърда повърхност, не се деформира, не изчезват, са лесни за инсталиране, лесни за експлоатация, лесно се четат. 【Перфектен размер】 стенни часовници sunburst 28 инча-това е най-подходящия размер за вашия дом.Той е достатъчно голям, за да се превърне в стилно допълнение към вашия дом. 【ОТЛИЧЕН кварцов механизъм】 Безшумен часовников механизъм " ви осигурява тиха обстановка за сън и работа.Освен това, от висок клас с часовников механизъм и гарантира плавно движение стрелецът часа, като по този начин най-голяма точност референтна време и по-дълъг живот.

R

Клиентите също го харесват