.

.

Дъвченето на уреда Играта престола на Дома на Дракона Фигурка Отварачка за Писма, за Украса на Масата една Раница Висулка Ключодържател Подарък (Дълъг Нокът)

Дъвченето на уреда Играта престола на Дома на Дракона Фигурка Отварачка за Писма, за Украса на Масата една Раница Висулка Ключодържател

BGN 2.33
Наличност

[Неща] е Изработен от сплав с високо качество, устойчиви на протриване, здрави и издръжливи,
Известен е като Нож Тъмна сестри Висеньи Таргариен от Игра на престола "Дом на дракона"
[Неща] е Изработен от сплав с високо качество, устойчиви на протриване, здрави и издръжливи,
Известен е като Нож Тъмна сестри Висеньи Таргариен от Игра на престола "Дом на дракона". [Неща] е Изработена от висококачествена сплав с, устойчиви на протриване, здрави и издръжливи, известен като меч тъмна сестри Висеньи Таргариен от игра на престола "Дом на дракона". [Размер] 40 см /16"инча Метален дизайн на базата на игра на престола "Дом на дракона" Висенья Таргариен" Меч тъмна сестри"; много забавно да се играе като играчки-неспокойни или инсталирате като играчки за унищожаване и декорация на стаи, или се използват като отварачки за кутии наблизо. [Колекцията и подарък] като невероятен подарък за феновете GOT House of the Dragon или на необходимия подарък за игри за събиране на феновете на GOT, като декорация на дома, на масата, рафтове, закачалки за раницата.Също много приличен коллекционный меч Dark Sister duplica с ножнами фина работа. [Сигурност] Има гладка повърхност, без остри ръбове.Това е безопасно за фенове ИМАШ, за да играят. 100% гаранция : Гаранция за пълно връщане и замяна.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез съобщение купувач-продавач.За обмен, не е специфичен за Продукта : Висенья Таргариен е бил велик воин.Носеше меч от валирийской стомана, която тя нарича "Тъмната сестра". ―Аря Старк, Тъмната Сестра - така се нарича меч от валирийской стомана, принадлежащ на Висении Таргариен, сестра-съпруга на Эйгона Завоевателя.Велик воин, тя го използва в битка, както и отиде възседнал своя дракон Вхагаре по време на Завоевательной война."Тъмната сестра" - сравнително тънък и лек нож, защото това е било избрано оръжие на жената-воин, въпреки че, тъй като той е направен от валирийской стомана, той все още е много силен и остър.

R

Клиентите също го харесват