.

.

Мини-Полиращи накладки AuInLand, 31 бр. Мини-Полиращи накладки за части, Използвани за Въртящи се инструменти, Мини-Полировальный инструмент за подробна полиране на кол?

Мини-Полиращи накладки AuInLand, 31 бр. Мини-Полиращи накладки за части, Използвани за Въртящи се инструменти, Мини-Полировальный

BGN 0.67
Наличност

Подходящ за фино полиране, гравиране и за нанасяне на глазураДюза за мини-полировщика може да продължи дълго време, благодарение на качеството на телта и здрава гумена повърхност.Отпуснете ръцете си по време на работа.Оборудван с два адаптера, за да бутам полировщика за уплътнения с различни размери.Може да се прилагат на въртящи се предни въртящи се инструменти /който е паркет, електрическа бормашина.Адаптери лесно се поддават на корозия. 【Гъвкаво закрепване на вала】 : Оборудван с две въртящи се адаптера за полировальных машини за уплътнения с различни размери.Може да се прилагат на въртящи се предни въртящи се инструменти /който е паркет, електрическа бормашина. 【Мини-карета перална уплътнение】 : Порести уплътнение притежава устойчивост на корозия и устойчивост на износване.Вълнени вложки лесно отваливаются на висока скорост, работят безпроблемно.Уплътнение от микрофибър притежават висока почистване на лента. 【Прилагането на】 : Тези губчатые тампони малък размер, вълнени тампони, тампони от микрофибър обикновено се използва на неравни повърхности полировальных подложки.Идеален за шлифоване на неравни и малки площи, както и на тесни места.Например, автомобилни фарове, фарове за мъгла, стоп-сигнали, дръжки на вратите, драскотини върху стъкло, вътрешни панели на конзолата и т. 【Инсталиране на】 : Залепете губчатую накладку на задната накладку (избират в съответствие с подходящи по размер), а след това закачете вал на машината, за да получите най-добрият ефект на полиране. 【Забележка 】 : Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси за продукта.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем за вас. 【Гъвкаво закрепване на вала】 : Оборудван с две въртящи се адаптера за полировальных машини за уплътнения с различни размери.Може да се прилагат на въртящи се предни въртящи се инструменти /който е паркет, електрическа бормашина. 【Мини-карета перална уплътнение】 : Порести уплътнение притежава устойчивост на корозия и устойчивост на износване.

R

Клиентите също го харесват