.

.

Спортни Превръзки ASM, Превръзки за пот за жени, Превръзки за тренировки за жени, Отводящие влага за дамски спортни ленти за глава за прически и големината на главата

Спортни Превръзки ASM, Превръзки за пот за жени, Превръзки за тренировки за жени, Отводящие влага за дамски спортни

BGN 2.67
Наличност

50% Найлон, 45% ликра, 5% Еластан
✅ Размер : 3,5x11,4 инча.Цветове в пакета : Черен, Космически сив, Небето-синьо, розово.
✅ Абсорбиращи потта : Уморени от пот по време на тренировка?Спортна превръзка на главата Asm пот band за жени!Дамски превръзка на главата си от пот предпазва лицето си от потта.Благодарение на тази тренировка превръзка за жени, няма да имате никакви проблеми с потоотделением по време на спорт.
✅ Не миришещи, дишащи и нескользящие : найлон и ликра, използвани при производството на спортни чалми Asm за тренировки жени.Тя е мека, не ви притеснява и не причиняват никаква сърбеж / дразнене на кожата.Във вътрешността на спортната превръзки за тренировки за жени има два нескользящих силикон, които предотвратяват падането или затваряне на очите.
✅ Гъвкавост и комфорт : Дамски колела Пот bands изработени от мек и е много гъвкав материал, подходящ за различни модели на главата и нейните разновидности.Тя не тугая и не е свободна.По този начин, вие ще се чувствате комфортно по време на спорт.След използването на тези тренировъчни потните ленти за жените, които не оставят следи.
✅ Лесен за почистване и полезно : Дизайн на женски нескользящих чалми на главата си доста атрактивен.Ярки цветове могат да се използват както от мъже, така и жени.Машинно и ръчно пране.Би било идеално мач си дамски спортни ленти за глава с вашите нарядами.Нескользящие спортни превръзки за жените са подходящи за повечето спортове.
✅ Качеството и удовлетвореността на клиентите : ASM Sports - това е марка, която придава голямо значение на удовлетвореността на клиентите.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако по някаква причина не сте доволни от спортни повязками за жени за тренировки, ние ще възстановим парите си в пълен размер, ако не успеят да намерят решение.Така че, моля, незабавно натиснете бутона "добави в количката"! . По време на спорт това ще гарантира, че потта не ще се открояват и прическа ще остане стилен.Впитанный пот бързо изсъхва и осигурява комфорт.

R

Клиентите също го харесват