.

.

Фитнес тракер, Умни часовници с пулс, Проследяване на сън, Съдържание на кислород в кръвта, Кръвно налягане, IP68 Водоустойчив, За да отговорите на обаждане, Фитнес ча?

Фитнес тракер, Умни часовници с пулс, Проследяване на сън, Съдържание на кислород в кръвта, Кръвно налягане, IP68 Водоустойчив,

BGN 1.33
Наличност

【Актуализирани смарт часовници 2023 за мъже и жени】 - В нашите умни часа се използва 1,43-инчов голям екран AMOLE full circle HD с резолюция 466 * 466, което осигурява по-мащабно и ясен образМожете също така да зададете своя циферблат, като изберете циферблат от приложения, снимка или на вашия домашен любимец и т. 【Точен мониторинг на здравето в рамките на 24 часа】-В тези умен часовник е вграден оптичен сензор за биологично проследяване ТОЧКИ, който може удобно да се измери температурата на тялото, честотата на сърдечните съкращения, съдържанието на кислород в кръвта, кръвното налягане, стъпки, калории, време на преминаване на разстоянието и управление на женски физиологичен цикъл, знаейки за вашето здраве по всяко време и на всяко място.Тези умни часовници и да се анализира качеството на съня и оценка на качеството на съня, за да ви помогне да адаптират своите навици за сън. 【Умни часовници за Android телефони и IOS】 да Включите часовника към телефона, ще можете да получавате известие за обаждания, текстови съобщения и приложения (Facebook, Whats App, Youtube, Instagram и Twitter) и не пропускайте важна информация.Можете също така можете да провеждате разговори чрез Bluetooth и да наемат стая чрез своите часовници, като говорите или шофиране.Освободете ръцете си по всяко време и на всяко място, и нека общуването ще бъде по-свободен.Всички функции работят добре със системи i OS 9. 【30-дневен срок на батерията и защита от прах по стандарт IP68 】 Напълно заредени в продължение на 2 часа умни часовници подкрепят 30 дни работа в режим на готовност или 5-7 дни живот на батерията.По-голям капацитет и ниска консумация на енергия осигуряват по-дълъг живот.Нашите часовници за фитнес имат водоустойчив и пыленепроницаемость по стандарта IP68, можете да ги носите при миене на ръцете, под дъжда и под студен душ. (Невъзможно да се предотврати попадането на водна пара) лесно се справя със сцени от ежедневния живот. 【Контрол на достъпа NFC и управление на музика】Функция часа е нова и е в режим онлайн.

R

Клиентите също го харесват