.

.

PTZOptics 20X SDI Gen 2 Камера за директно излъчване, Бяла + Сериен PTZ джойстик HuddleCamHD HC-Joy-G3 3-то поколение

PTZOptics 20X SDI Gen 2 Камера за директно излъчване, Бяла + Сериен PTZ джойстик HuddleCamHD HC-Joy-G3 3-то поколение

BGN 3.00
Наличност

ВИЖТЕ ВЪВ формат 1080 P : Кристално ясно видео с висока резолюция 1080p с 20-кратно оптично увеличение без загуба на качество, което позволява да се приближат към своя екип и да взаимодействат с неяОсвен това, тази камера има поле 60,7, което дава възможност да уловим цялата си среща напълно.
3 G-SDI : 3 G-SDI е за предпочитане кабел за прехвърляне на видео с резолюция 1080p със скорост до 60 кадъра в секунда на големи разстояния.Този тип връзка е много по-силен и няма да се разпадне без включване на съединителя да се отделят от пристанището.
Три едновременни видео изход : USB Тази камера може едновременно предаване на видео 1080p HDMI, USB 3.0 и стрийминг на IP-излъчване H. 265 за максимална гъвкавост.
ЛЕСНА работа : Разработен с оглед на широка гама от настройки на конферентни разговори, решение Huddle Cam HD подходящ за всяка ситуация.Този джойстик с четири бутони за бърза промяна на функции на клавиатурата и управление на до 255 фотоапарати - отличен избор за вашата стрелба. Ръководство за потребителя.Ръководство за потребителя.PTZ Оптика 20 X-SDI - това е камера 1080p с 20-кратно оптично увеличение за снимане на HD-видео на големи разстояния.Благодарение на поддръжката на HDMI, 3 G-SDI и IP стрийминг (H. 265) тази камера е идеална за излъчване на видео сигнали с висока разделителна способност за излъчване на програми или видео-конферентна връзка.Видео : HDMI, 3 G-SDI, както и IP-гледане на Полето на видимост : широкоъгълен обектив с ъгъл на видимост 60,7 градуса Ниско ниво на осветеност : висока производителност в условия на слаба осветеност Резолюция : 1920x1080p Full HD с резолюция с до 60 кадъра в секунда намаляване на шума : 2 D и 3 D намаляване на шума, благодарение на най-новото "малошумящему CMOS сенсору" Графичен интерфейс за IP стрийминг : лесен за използване софтуерен графичен потребителски интерфейс за PTZ управление и дистанционно гледане Гледате кристално ясно видео с висока резолюция 1080p с 20-кратно оптично увеличение без загуба на качество, което позволява да се приближат към своя екип и да взаимодействат с нея.

R

Клиентите също го харесват