.

.

SOLUSTRE Компютри, Лаптопи 6 бр. Телефонна Кутията С Шарките на Поверителност, с Плъзгащ се Капак, Блокиращите, Плъзгачи, Уеб камера за Лаптоп, Следящ Подглядывающий Ант?

SOLUSTRE Компютри, Лаптопи 6 бр. Телефонна Кутията С Шарките на Поверителност, с Плъзгащ се Капак, Блокиращите, Плъзгачи,

BGN 1.33
Наличност

Калъф за уеб камера за компютър : лаптоп, осигурява неприкосновеността на личния живот на вашия обектив по всяко време и на всяко мястоКалъф за уеб камера за лаптоп : помага за предотвратяване на възможно подглядывание и изтичане на поверителна информация, само с едно движение.Плъзнете капака на камерата на лаптопа : Забележка : почистете областта около камерата и суха кърпа, след това залепете самозалепваща част до вашето устройство.Капак камера за компютър : Тази на кутията на фотоапарата може да взлом и осигуряват неприкосновеността на личния живот.Седалките за частни уеб камери : малки размери, леки, няма да бъдат силно выпирать на вашето устройство.Калъф за уеб камера за компютър : лаптоп, осигурява неприкосновеността на личния живот на вашия обектив по всяко време и на всяко място.Калъф за уеб камера за лаптоп : помага за предотвратяване на възможно подглядывание и изтичане на поверителна информация, само с едно движение.Плъзнете капака на камерата на лаптопа : Забележка : почистете областта около камерата и суха кърпа, след това залепете самозалепваща част до вашето устройство.Капак камера за компютър : Тази на кутията на фотоапарата може да взлом и осигуряват неприкосновеността на личния живот.Седалките за частни уеб камери : малки размери, леки, няма да бъдат силно выпирать на вашето устройство.Списък на пакетите 6 x калъфи за камери, Особености - Просто махнете отметката от самозалепваща се лента и я залепете върху устройството, много лесно да се използва капак на обектива лаптоп. -Широко и навсякъде, подходящ за таблет, лаптоп, настолен компютър и т. Капачката на камерата на лаптопа фишове. - Изискани модели под формата на панди, отлично допълнение към чехлу за уеб камера на вашия телефон.47 X0 слайд за корицата на уеб-камера. -Цвят : черен Калъф за уеб камера за КОМПЮТЪР Материал : ABS Калъф за камера за таблет -Този калъф за фотоапарат може да предотврати подглядывание и изтичане на информация за личния живот.

R

Клиентите също го харесват