.

.

ICANdOIT-Пила за премахване на мазоли на краката 4 в 1 с дълга дръжка, Класическа Суха Четка за тяло, Скрубер за гърба, Четка за душ за ексфолиране на кожата и отстраняван?

ICANdOIT-Пила за премахване на мазоли на краката 4 в 1 с дълга дръжка, Класическа Суха Четка за тяло, Скрубер за гърба, Четка

BGN 1.67
Наличност

✅ Комплект за педикюр на краката 4 в 1 за да се грижи за краката си ✅ Дълга дръжка с твърд 100% натурално влакно тампико за големи мускули на краката, бедрата и задните части. ✅ Тази комбинация може да бъде подарък за вас или вашите приятели. ✅ Веднъж купете си два, могат да спестят пари. ✅ Класа марка, са с гарантирано качество. ✅ Комплект за педикюр на краката 4 в 1 за да се грижи за краката си. ✅ Дълга дръжка с твърд 100% натурално влакно тампико за големи мускули на краката, бедрата и задните части. ✅ Тази комбинация може да бъде подарък за вас или вашите приятели. ✅ Веднъж купете си два, могат да спестят пари. ✅ Класа марка, са с гарантирано качество.Насладете се на педикюр и спа масаж с продукти ICANd OIT!.

R

Клиентите също го харесват