.

.

Новият iPad 10,2 (2019), Калъф за iPad на 7-то поколение 10.2 инча, Защитен Кожен калъф, Регулируема поставка, smart-калъф с функция за автоматично събуждане /сън за iPad 10.2 инча (2019), ?

Новият iPad 10,2 (2019), Калъф за iPad на 7-то поколение 10.2 инча, Защитен Кожен калъф, Регулируема поставка, smart-калъф

BGN 3.33
Наличност

【Съвместимост】 Предназначена единствено за 10,2-инчов таблет Apple i Pad 7-то поколение 2019 година на издаване (за модели : A2197, A2198, A2200) Забележка : не е подходящ за други устройства.Достъп до всички функции и бутоните за управление, моля, проверете задната част на вашия i Pad. 【Характеристики на притежателя за моливи за i Pad】 Използвайте i Pad Молив по всяко удобно за вас време и никога не се губят, за да е лесно за носене i Pad молив с вашето устройство. (Молив за i Pad в комплекта не са включени).Уникално отвор позволява лесно да се изтегли на молив. 【Осигурява пълен достъп до всички функции (камера, високоговорители портове и бутони). 【Устойчива трехстворчатая поставка】 Вградени магнити, подредени в стойка.Трехстворчатая предния капак с двойно положение плътност осигурява максимално удобен набор на текст с клавиатурата и гледане на филми.Мощен магнит сигурно затваря за носене, лесно поставянето и премахването му. Магнитен smart-калъф поддържа функцията за бързо автоматично преминава в режим на заспиване /събуждане. 【Ултратънък】 В нашия джоба за i Pad се използва тънък и лек дизайн, който няма да добави вашия i Pad-голям обем. особено, като заден капак за i Pad се използва мека силиконова гума, устойчива и удобна за носене навсякъде.Също така лесно се установява и отстранява.Подходящ за бизнес пътувания, къмпинг и други събития на открито. 【Съвместимост】 Предназначена единствено за 10,2-инчов таблет Apple i Pad 7-то поколение 2019 година на издаване (за модели : A2197, A2198, A2200). Забележка : не е подходящ за други устройства.Достъп до всички функции и бутоните за управление, моля, проверете задната част на вашия i Pad. 【Характеристики на притежателя за моливи за i Pad】 Използвайте i Pad Молив по всяко удобно за вас време и никога не се губят, за да е лесно за носене i Pad молив с вашето устройство. (Молив за i Pad в комплекта не са включени).Уникално отвор позволява лесно да се изтегли на молив. 【Осигурява пълен достъп до всички функции (камера, високоговорители портове и бутони). 【Устойчива трехстворчатая поставка】 Вградени магнити, подредени в стойка.Трехстворчатая предния капак с двойно положение плътност осигурява максимално удобен набор на текст с клавиатурата и гледане на филми.

R

Клиентите също го харесват