.

.

Линеен който има ALREMO HUANGXING с Един ход, Двигателят на Линеен тип, Устойчиви на корозия от 12 vdc, Многофункционални Електрически Медицински легла, Електрически дивана (?

Линеен който има ALREMO HUANGXING с Един ход, Двигателят на Линеен тип, Устойчиви на корозия от 12 vdc, Многофункционални

BGN 1.00
Наличност

Електрическо задвижване - това е электроприводное устройство, което превръща въртеливо движение на двигателя в линейно възвратно-постъпателно движениеСлед като двигателят се забавя шестерней, той привежда в движение няколко спирални гайки.Трансформиране на въртеливо движение на двигателя в линейно движение и използвайте двигател за задни електрически накрайник за управляваща щанга, за да завършите действието, с.Сложни движения, като се обръща и разклащане.Изцяло алуминиев корпус, трайни и устойчиви на корозия.Чрез промяна на дължината на рамото на лоста, на ход може да се увеличи или уширен.При висока скорост от 300 мм / с ефективността на работа по-горе.Характеристика : 2. Изцяло алуминиев корпус, трайни и устойчиви на корозия. Електрическо задвижване - това е электроприводное устройство, което превръща въртеливо движение на двигателя в линейно възвратно-постъпателно движение. След като двигателят се забавя шестерней, той привежда в движение няколко спирални гайки.Трансформиране на въртеливо движение на двигателя в линейно движение и използвайте двигател за задни електрически накрайник за управляваща щанга, за да завършите действието, с.Сложни движения, като обрат и разклащане, може да се извърши с помощта на различни инструменти, коромыслов или фитинги на пръчки. Чрез промяна на дължината на рамото на лоста, на ход може да се увеличи. Устройството може да се използва в различни прости или сложни процеси като механична машина за дистанционно управление, централизирано управление или автоматично управление. Приложимо към електрическата легла, ел. дивана, електрически отвличане на штанге влакчета, промишлени електрически отвличане на системата, рамка камера, главоболие, камера, сватбената система. Спецификация : Тип на продукта : Linear приводмодель : JS TGZ u1 Ход : 200 mm /250 mm (по избор) Напрежение : 12 vdc Мощност на двигателя : 25 Втстандартный инсталация размер : Ход + 105 мм Товароносимост : 300 nnos Скорост на зареждане : 30 мм / сек Ефективността на работа : 10% околната среда Температура : от 5 ° с? ~ +50 ° С?/ p> Ниво на защита : ip45 Вграден крайния изключвател, не е в регулация след подаване на шум : .

R

Клиентите също го харесват