.

.

Boutigem 10 Ярда 2 мм, Розов Планински Кристал, Обхващащи Верижка С Покритие с Кристали Верига-Нокът Чаша Верига от Топчета с Намотка за Бижута, Воали, Вази, Торта, Шиене н?

Boutigem 10 Ярда 2 мм, Розов Планински Кристал, Обхващащи Верижка С Покритие с Кристали Верига-Нокът Чаша Верига от Топчета

BGN 4.85
Наличност

【Размер】 Вериги с ширина около 2 мм; около 10 ярда / ролка 【Здрав материал】 на Веригата са изработени от месинг основа и са украсени с искрящи кристали, които трудно отваливаются и изчезват, не съдържа никел, може да се използва в продължение на дълго време. 【Лесна работа】 Всички кристали са свързани вкара мрежа, която е лесно да се режат с ножици, за да можете да отрежете до желаната дължина, лесно и удобно. 【Широко приложение】 с помощта на тези блестящи вериги за украса на вашите работи, вие ще добавите няколко интересни елементи и подобри визуални ефекти.Идеални за декорация на сватбени партита, фаты на булката, дрехи, чанти, украса торта, свещи, вази, телефон и много други. 【С намотка】Верига навиват около постоянния в барабана, за да се избегне възли.Когато не се използва, просто го увийте обратно около макара и съхранява.Това осигурява удобство за вашия употреба и съхранение. 【Размер】 Вериги с ширина около 2 мм; около 10 ярда / ролка. 【Здрав материал】 на Веригата са изработени от месинг основа и са украсени с искрящи кристали, които трудно отваливаются и изчезват, не съдържа никел, може да се използва в продължение на дълго време. 【Лесна работа】 Всички кристали са свързани вкара мрежа, която е лесно да се режат с ножици, за да можете да отрежете до желаната дължина, лесно и удобно. 【Широко приложение】 с помощта на тези блестящи вериги за украса на вашите работи, вие ще добавите няколко интересни елементи и подобри визуални ефекти.Идеални за декорация на сватбени партита, фаты на булката, дрехи, чанти, украса торта, свещи, вази, телефон и много други. 【С намотка】Верига навиват около постоянния в барабана, за да се избегне възли.Когато не се използва, просто го увийте обратно около макара и съхранява.Това осигурява удобство за вашия употреба и съхранение.

R

Клиентите също го харесват