.

.

2 Опаковане на Държач за прът От Неръждаема Стомана Сгъваема Земя Укрепване Поставка стойка за въдици Универсална кацане (малка)

2 Опаковане на Държач за прът От Неръждаема Стомана Сгъваема Земя Укрепване Поставка стойка за въдици Универсална кацане

BGN 3.60
Наличност

【Размер】 диаметър на 1,18 инча (3 см), подходящи за настаняване на повечето стълбове 【Висококачествени материали】 е Изработен от солидна неръждаема стомана, устойчива на корозия и издръжливост. гладка повърхност, не царапающая прът. 【"V" Дизайн】 Езиче във формата на буквата "V".Лесно прониква в кал, пясък, пукнатините в камъните и да стои здраво и стабилно. 【Дизайн в сгънат вид】 е Предназначена за компактно сгъване, лесно се побира в чанта за принадлежности или кутия, удобна за переноске благодарение на леко тегло и подвижни функции, идеални за съхранение и транспортиране. 【Лесна инсталация】 е необходимо само три стъпки, просто следвайте изображението за работа. 【Размер】 диаметър на 1,18 инча (3 см), подходящи за настаняване на повечето стълбове. 【Висококачествени материали】 е Изработен от солидна неръждаема стомана, устойчива на корозия и издръжливост. гладка повърхност, не царапающая прът. 【"V" Дизайн】 Езиче във формата на буквата "V".Лесно прониква в кал, пясък, пукнатините в камъните и да стои здраво и стабилно. 【Дизайн в сгънат вид】 е Предназначена за компактно сгъване, лесно се побира в чанта за принадлежности или кутия, удобна за переноске благодарение на леко тегло и подвижни функции, идеални за съхранение и транспортиране. 【Лесна инсталация】 е необходимо само три стъпки, просто следвайте изображението за работа.Опаковка : 2 * малък Държач за въдици.

R

Клиентите също го харесват