.

.

Кръгло Led Огледало Beaupretty, Led Грим Огледало, Огледало за тоалетка маса: Бяло Кръгло Увеличително Огледало, Огледало с осветление, Огледало за грим с кутия за Жени, Дес?

Кръгло Led Огледало Beaupretty, Led Грим Огледало, Огледало за тоалетка маса: Бяло Кръгло Увеличително Огледало, Огледало

BGN 1.67
Наличност

Преносим и лек, много удобен за носене на открито, пътуване и т Тънък и елегантен дизайн го прави идеален подарък за момичета, дами, любители на красотата и т. С увеличительными огледала, подходящи за нанасяне на грим, носенето на лещи за очи, почистването на вежди, бръснене, коса стайлинг, грижа за лицето и т. Може да се използва като десктоп кутии за съхранение на козметика, лесно, отговарящи на вашите различни нужди.Изработен от качествени материали, е много сигурно и е трайна за използване, лесно се поддава на деформации, дълъг експлоатационен живот.Преносим и лек, много удобен за носене на открито, пътуване и т. Тънък и елегантен дизайн го прави идеален подарък за момичета, дами, любители на красотата и т. С увеличительными огледала, подходящи за нанасяне на грим, носенето на лещи за очи, почистването на вежди, бръснене, коса стайлинг, грижа за лицето и т. Може да се използва като десктоп кутии за съхранение на козметика, лесно, отговарящи на вашите различни нужди.Изработен от качествени материали, е много сигурно и е трайна за използване, лесно се поддава на деформации, дълъг експлоатационен живот.Описание Това е огледало за грим с подсветка, заобиколена от ярки светодиодни крушки, които могат да ви окаже голяма помощ при нанасянето на грим и да осигури добра преглед при нанасянето на грим в тъмни или слабо осветени места.Можете да изберете различни цветове, осветление, бяла светлина, топла светлина и естествена светлина, в зависимост от вашите нужди.Характеристики - Размер : 21.- Мощност : 3 Вата. - Напрежение : 5 1 Aa Батерия : вградена батерия с капацитет 1000 mah.- 3 светли на цвят : студен бял, топъл жълт, естествена светлина.- Регулируем ъгъл : 120 градуса.- Материал : ABS, огледало.Пакетът включва 1 x USB кабел 1 x огледалото.

R

Клиентите също го харесват