.

.

4 БР. Хубава Статуетка Монах Кунг-Фу, Миниатюрна Статуетка на Буда, Мъдра Фигурка, Скулптура Малък Монах, Колекциониране, Занаяти, изобразително Изкуство на Дзен, Би?

4 БР. Хубава Статуетка Монах Кунг-Фу, Миниатюрна Статуетка на Буда, Мъдра Фигурка, Скулптура Малък Монах, Колекциониране,

BGN 2.00
Наличност

Символ на красота : Не виждат зло, не чуват зло, не се говори за зло и да не правиш зло Олицетворява изключително висока мъдростта и истината в живота.Силно и ярко демонстрира дълбоко дзенское намерението си да бъде предпазлив и да се върши добро, не оспорваното свят.Високо качество и красив външен вид : Статуетка монах кунфу е изработена от висококачествена и здрава екологично чиста смола, както и подробности за ръчна дърворезба, смайват въображението.Няма напрежение, няма избледняване.Лицето на очевидно значение, а тялото и светъл.Опаковка и размер : В опаковката са включени 4 малки фигурки монах с различна форма.Размерът на всеки малък монах км / ч за 2, 17x1,57 инча. Моля, потвърдете, че това е един и размер на продукта, от който се нуждаете, преди пускането на поръчката.Идеални подаръци и колекционерска стойност : Красива статуетка плешив мъдрец - това е коллекционный подарък за приятелите, семейството и близките в такива важни моменти, като Деня на Св. Валентин, Коледа, рожден ден и сватба.Особено за децата, тя има силно образователна стойност.Децата го харесва.Прекрасна украса : Можете да поставите тези модерни и креативни фигурки, ръчна изработка на рафтове и всякакви маси, столешницах, каминах, дялове, нощни тумбочках, витрини, приборных панели на автомобилите.Той е много подходящ за детската стая, хол, офис, библиотека, книжарница, украса на градината и т. Лицето незрелое, а тялото реалистично. 2, Това е коллекционный подарък за приятели, семейство и роднини на важни поводи, като Деня на Св. Валентин, Коледа, рождени дни и сватби.Особено за децата, това им хареса повече. Могат да се използват като украса на работния плот домашен офис, както и за моделиране на бонсай и други декоративни орнаменти.

R

Клиентите също го харесват