.

.

3 бр. Панел на лентата за навигация GPS от въглеродни влакна, с Лъскава Повърхност, Подходяща за Подмяна на Prius 2012-2015 за Капак панел GPS, Тампон върху лентата за навигаци?

3 бр. Панел на лентата за навигация GPS от въглеродни влакна, с Лъскава Повърхност, Подходяща за Подмяна на Prius 2012-2015

BGN 41.33
Наличност

Висококачествени материали : Стикер на панела на дисплея GPS, изработена от настоящия въглеродни влакна, която притежава предимствата на ниско тегло, устойчивост на корозия и не на избледняване, което може да осигури дълъг експлоатационен живот за централните конзоли central.Професионален дизайн на : Рамка на екрана на централната конзола е проектиран така, че да осигурят на една и съща кацане и функционалност, че и оригинална за автомобили определени години на освобождаването, марки и модели. за рамка на екрана на конзолата.Отлични резултати : Покриване на централния панел с уникални и изискани обработка на повърхността създава лъскав вид, придава усещане за лукс и елегантност. за украса на интериора на автомобила.Супер функция : на Кутията на централната конзола е удобен за монтаж, просто отклеивается и залепен, здраво закрепени към превозното средство, без да се повреди сигурна в употреба. за навигация по капака на панела.Универсално използване : Покритие на лентата за навигация ви позволява да се избегне надраскване и износване на повърхността на дисплейной панел.Подходящ за Prius 2012-2015. стикер за довършване на дисплея.Висококачествени материали : Стикер на панела на дисплея GPS, изработена от настоящия въглеродни влакна, която притежава предимствата на ниско тегло, устойчивост на корозия и не на избледняване, което може да осигури дълъг експлоатационен живот. за централните конзоли central.Професионален дизайн на : Рамка на екрана на централната конзола е проектиран така, че да осигурят на една и съща кацане и функционалност, че и оригинална за автомобили определени години на освобождаването, марки и модели. за рамка на екрана на конзолата.Отлични резултати : Покриване на централния панел с уникални и изискани обработка на повърхността създава лъскав вид, придава усещане за лукс и елегантност. за украса на интериора на автомобила.Супер функция : на Кутията на централната конзола е удобен за монтаж, просто отклеивается и залепен, здраво закрепени към превозното средство, без да се повреди сигурна в употреба. за навигация по капака на панела.Универсално използване : Покритие на лентата за навигация ви позволява да се избегне надраскване и износване на повърхността на дисплейной панел.

R

Клиентите също го харесват