.

.

MMyydds Легло за куче, Диван, Кръгла Плюшен възглавници за Кучета, Голяма Лабрадорская Куче, Стоки за домашни любимци (Цвят: светло сиво размер: 80 см)

MMyydds Легло за куче, Диван, Кръгла Плюшен възглавници за Кучета, Голяма Лабрадорская Куче, Стоки за домашни любимци (Цвят:

BGN 8.84
Наличност

*** Дайте своя пушистому дете частен закрит имението, където, когато той иска да бъде в тишина, тя може да се скрие в собствената си самотен безопасна стая *** Легло за кучета може да осигури за кученцата или кучета средни сверхмягкую, приятна обстановка, успокояваща.Домашен любимец, който се намира на удобно легло за домашни любимци, същото топло, като майчина ръка. *** Легло за домашни любимци също е снабден с водоустойчива основание за предотвратяване на намокания и замърсяване на повърхности. *** Използвани у дома или при пътуване в клетки, кутии, детски градини, превозни средства, къщички за кучета и котки.Мек и удобен, той ще се превърне в чудесен подарък за вашия любим кученце.Моля, имайте предвид, че се препоръчва на отделни пране и сушене.Тъй като той спрессованный, след отваряне на опаковката, моля, похлопайте, разклатете и оставете 48 часа, за разбиване. *** Дайте своя пушистому дете частен закрит имението, където, когато той иска да бъде в тишина, тя може да се скрие в собствената си самотен безопасна стая. *** Легло за кучета може да осигури за кученцата или кучета средни сверхмягкую, приятна обстановка, успокояваща.Домашен любимец, който се намира на удобно легло за домашни любимци, същото топло, като майчина ръка. *** Легло за домашни любимци също е снабден с водоустойчива основание за предотвратяване на намокания и замърсяване на повърхности. *** Използвани у дома или при пътуване в клетки, кутии, детски градини, превозни средства, къщички за кучета и котки.Мек и удобен, той ще се превърне в чудесен подарък за вашия любим кученце.Моля, имайте предвид, че се препоръчва на отделни пране и сушене.Тъй като той спрессованный, след отваряне на опаковката, моля, похлопайте, разклатете и оставете 48 часа, за разбиване.Изработена от плюш, много мека и приятна.Удобен на пипане, домашни любимци, обичат на него да спи.Лесни за почистване и миене. Размер : Външен диаметрхѕ : 40 см подходяща за домашни любимци с тегло до 2,5 кг : диаметър 50 см и са подходящи за домашни любимци с тегло до 5 кг М : диаметър 60 см подходяща за домашни любимци с тегло до 9 кг М : диаметър 70 см, подходяща за домашни животни с тегло до 18 кг ХL : диаметър 80 см, подходящи за домашни любимци с тегло до 25 кг ХXL : диаметър 100 см и е подходящ за домашни животни с тегло до 35 кг Цвят : Има 14 цвята по избор можете да намерите това, което ви харесва-Тъмно сив, светло сиво, светло кафяво, розово, бежово, червено, розово, синьо, цветен, зелен, тъмно кафяво, бежово, лилаво Забележка : 1.

R

Клиентите също го харесват