.

.

hxbigjin Въртящ се на 360 ° Органайзер за грим за Тоалетна масичка, Организаторите за козметика за грижа за кожата Lazy Susan, Органайзер за Плота в банята, Въртящи за Парфюм, ?

hxbigjin Въртящ се на 360 ° Органайзер за грим за Тоалетна масичка, Организаторите за козметика за грижа за кожата Lazy Susan,

BGN 8.00
Наличност

?️ Въртящи органайзер за грим : Луксозен стил, плавно въртене на 360 ° (безшумен), с една дума, той се върти лесно да получите достъп до правото ви теми и да поддържат реда в залата, уау, толкова е готино! ?️ Лесен монтаж и дълготрайност : Събранието е много проста и може да се извършва за 1 минута, това говори само за себе си).Изработен от висококачествен ABS-материал, здрав и му е лесно да боли. ?️ Голям капацитет Lazy Susan : разстоянието между слоевете 8,4 инча дава възможност за съхраняване на козметика с различна височина, лосиони, кремове, парфюми и т. Край на тавата достатъчно висок, това може да се предотврати падането на предмети от сблъсък по време на събирането. ?️ Направи живота по-добре : Елегантен бял / е ценно-зелено /златисто шампанско със златист оттенък, аз мисля, че той ще дойде до твоята козметиката и стаята.Спалня, баня и тоалетна маса - всичко това са добри места за появата му. ? Празничен подарък и следпродажбено обслужване : Това може да бъде най-добрият подарък за жените на Коледа, Нова година, свети Валентин, Ден на майката и рожден ден.Тъй като стоката е на сглобени, ако в процеса на доставка на он счупени или липсващи аксесоари, моля, свържете се с нас и ние ще осигурим решения, които ще ви помогнат. ?️ Въртящи органайзер за грим : Луксозен стил, плавно въртене на 360 ° (безшумен), с една дума, той се върти лесно да получите достъп до правото ви теми и да поддържат реда в залата, уау, толкова е готино!. ?️ Лесен монтаж и дълготрайност : Събранието е много проста и може да се извършва за 1 минута, това говори само за себе си).Изработен от висококачествен ABS-материал, здрав и му е лесно да боли. ?️ Голям капацитет Lazy Susan : разстоянието между слоевете 8,4 инча дава възможност за съхраняване на козметика с различна височина, лосиони, кремове, парфюми и т. Край на тавата достатъчно висок, това може да се предотврати падането на предмети от сблъсък по време на събирането. ?️ Направи живота по-добре : Елегантен бял / е ценно-зелено /златисто шампанско със златист оттенък, аз мисля, че той ще дойде до твоята козметиката и стаята.

R

Клиентите също го харесват