.

.

13-Инчов Органайзер за съхранение на кубчета, Кутии-Сгъваеми Тъканни кутии за съхранение на Кубчета, Контейнер-контейнер с 2 Здрави дръжки за Момчета, Момичета, Хран?

13-Инчов Органайзер за съхранение на кубчета, Кутии-Сгъваеми Тъканни кутии за съхранение на Кубчета, Контейнер-контейнер

BGN 3.00
Наличност

Той е идеален за съхранение на дрехи, играчки, книгиМоже да се използва в хола, спалнята, банята, пералното помещение, детска стая, ясельной стая.Голям здрава кутия за съхранение на кубчета : Вътре ние използваме висок клас нетъкан материал и хартия картон, представени на пазара, подсилени дръжки от двете страни осигуряват бърза и удобна переноску. Размер : 13 x 13 x 13 инча. 【Високо качество】 Тези кутии-организаторите за съхранение на кубчета с размер 13x13 см, изработени от здрав картон и здрава екологично чист плат, те са с добро качество и са без мирис, моля, не се колебайте да ги използвате. 【Спестяване на място в гардероба】 13-инчови кутии-организаторите за съхранение на кубчета -са поставени на пода, на един рафт, шкаф, етажерка или бюрото.Чекмеджето точно се сгъва, когато не се използват, което помага ви да го използвате по-удобно и не се тревожи. 【Многофункционален】 Тези кубични кутии за съхранение могат да бъдат контейнер за играчки, рафтове, дрехи, хартия, книги.Може да се използва в хола, спалнята, банята, пералното помещение, детска стая, детска стая, килер, на нощното шкафче и пералня. 【Сгъваема и дългогодишна】 : Всички наши продукти могат да бъдат гъвкави и удобни за носене.Цялата материя, която използвахме, е екологично чист.Моля, не се колебайте да използвате.Голям здрава кутия за съхранение на кубчета : Вътре ние използваме висок клас нетъкан материал и хартия картон, представени на пазара, подсилени дръжки от двете страни осигуряват бърза и удобна переноску. Размер : 13 x 13 x 13 инча. 【Високо качество】 Тези кутии-организаторите за съхранение на кубчета с размер 13x13 см, изработени от здрав картон и здрава екологично чист плат, те са с добро качество и са без мирис, моля, не се колебайте да ги използвате. 【Спестяване на място в гардероба】 13-инчови кутии-организаторите за съхранение на кубчета -са поставени на пода, на един рафт, шкаф, етажерка или бюрото.Чекмеджето точно се сгъва, когато не се използват, което помага ви да го използвате по-удобно и не се тревожи.

R

Клиентите също го харесват