.

.

Фенер Press Коледа, Радост, Любов, Мир, Ела (Черна керамична чаша за кафе и чай по 15 унции, може да се мие в миялна машина и микровълнова печка)

Фенер Press Коледа, Радост, Любов, Мир, Ела (Черна керамична чаша за кафе и чай по 15 унции, може да се мие в миялна машина

BGN 13.33
Наличност

Коледа, Радост, Любов, Мир, Ела (черна керамична чаша за кафе и чай по 15 унции, може да се мие в миялна машина и микровълнова печка), голяма С-образна дръжкаИзображения, отпечатани от двете страни на чаши.Устойчиви на uv устойчиви и избледняват, оцветени с безопасни мастила предоставят трайно и перфектно покритие.Отпечатано в САЩ.Коледа, Радост, любов, мир, Ела (черна керамична чаша за кафе и чай по 15 унции, може да се мие в миялна машина и микровълнова печка), голяма С-образна дръжка.Изображения, отпечатани от двете страни на чаши.Устойчиви на uv устойчиви и избледняват, оцветени с безопасни мастила предоставят трайно и перфектно покритие.Отпечатано в САЩ.Тази висококачествена и оригинална чаша от Фенер Press се отличава ясни детайли и ярки изображения на Коледа, Радост, любов, мир, елха (черна керамична чаша за кафе и чай по 15 унции, може да се мие в миялна машина и микровълнова печка). -керамична чаша с кръгла дръжка на 15 грама. -Изображението отпечатани от двете страни на черна чаши. -Устойчиви на uv радиация и замира цветни безопасни мастила за трайно и безупречно покритие. -Могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка. -Отпечатано в САЩ.Фенер Press - динамично развиваща се арт компания, специализирана в водещите световни образи.Нашата колекция включва оригинални произведения, създадени от на нашия собствен екип от художници, снимки, тенденции за дома и офиса, винтажное изкуство и др.Вашата подкрепа ни позволява да продължим да се отдадете на любимите си неща - да създават красиви произведения на изкуството.

R

Клиентите също го харесват