.

.

2022 Нов USB Годишният настолен вентилатор за климатик, тих и ефективен, овлажняване и охлаждане, три скорости на вятъра, подходящи за спане, работа, обучение, може де р?

2022 Нов USB Годишният настолен вентилатор за климатик, тих и ефективен, овлажняване и охлаждане, три скорости на вятъра,

BGN 3.33
Наличност

【Едно нещо за две цели】 Този настолен вентилатор за овлажняване на климатик се използва технологията за водно охлаждане за физическото охлаждане, при това вдувая въздух, той може също така да хидратира околния въздух, което ви позволява да бъдете в комфортна среда! 【Тих и ефективен】 Този настолен вентилатор за овлажняване на въздуха е снабден с вграден бесщеточным двигател trinity с 60 ръководството на лобове, които ефективно намаляват загубата на въздушния поток, осигуряват ниско ниво на шум и прохлада, твърдят пек лесно от вятъра и като ви съпътстват в прохладното лято!. 【Хидратация с водно охлаждане 】 резервоар за вода с голям капацитет 220 мл, могат да бъдат проектирани редовно, трехскоростная скорост на вятъра, бесщеточный двигател, позволява дълго време да се охлади, като на природата!. 【Годишният спътник】 Използването на интерфейс USB, с ниска мощност 5 Вата, външен мобилен източник на енергия, икономията на енергия и ниско ниво на шум, само 4.5 инча, независимо дали е сън, работа, обучение или излизане навън да си играе, то може да бъде ваш добър партньор!. 【Добри подаръци】 Този настолен вентилатор за овлажняване изящен и компактен, е направено в ретро стил с покритие покритие, каишка от микрофибър, дайте го на родителите си, роднини, приятели, съученици, аз вярвам, че те ще прекарат цялото лято щастливо!.

R

Клиентите също го харесват