.

.

Дымоудалитель от комина, електрически дымоудалитель от комина, на Феновете с индукция на покрива, вентилатор с принудително теглене на покрива, Прахосмукачка за к?

Дымоудалитель от комина, електрически дымоудалитель от комина, на Феновете с индукция на покрива, вентилатор с принудително

BGN 40.66
Наличност

моля, обърнете внимание! ! !Работно напрежение на устройството е 190-230, както вентилатор за създаването на тягата в димните се използва с помощта на двата края на проводник за свързване към източник на захранванеТемпература на изхода дымоходного фен не трябва да надвишава 60 градуса.В противен случай вентилатор с принудително теглене ще бъде изгорен.Той е много подходящ за аксесоари за комин.Фен на качулки от комина създава усвояване и спомага за бързото освобождаване на дим, за да попречи на невъзможност за безпрепятствено излизане на дим от комина, поради лошо състояние на комина.Димът не само бързо да се отделя, но и притежава отлични експлоатационни характеристики.Лесна за инсталиране, много тих, подходящ за повечето видове комини и не изисква професионални техници за монтаж.По време на монтаж или демонтаж изключите източника на захранване да се избегне токов удар.Най-широко използваният и признат дымоудалитель в системи за отстраняване дим.Благодарение на система classic се постига перфектен баланс между лекота на инсталацията и безопасно използване, благодарение на високото качество при спазване на най-строгите параметри европейска сертификация.Тегло на продукта : 2,4 кг Напрежение : 190-240вцвет : цвят на изображението примечания1. В домашното камината с вентилатор с принудително сцепление, а температурата на изхода не трябва да надвишава 60 градуса.В противен случай вентилатор с принудително теглене ще се повреди.Свържете захранващия кабел не по-малко от 0,5 квадратному медни проводу2. При монтирането или демонтирането, моля, изключете захранването, за да се избегне токов удар. Място на връзката с дымоотводчиком трябва да бъдат стабилизирани водоустойчива изолационна лента. Инсталиране на кръстовището с дымоходом трябва да бъде трайно и интерфейс трябва да бъде тясно интегрирана с дымоходом за постигане на най-добрия ефект. Когато вентилатор с принудително тракшън спира да работи, трябва да се обърне внимание на обратен поток на дим, което причинява образуването на дим.

R

Клиентите също го харесват